koks op stelten, een culinair hoogstandje

Onze koks op stelten, een waar culinair hoogstandje!

koks op stelten

 

Onze koks op stelten zijn een waar culinair hoogstandje. Zij zorgen met hun dikke kuiten voor een gezellige sfeer en zijn daarmee een echte publiekstrekker.

Met hun opvallende verschijning zorgen onze koks voor de nodige aandacht, terwijl ze soesjes of andere lekkere hapjes uitdelen aan de bezoekers.

Welke lekkere hapjes onze koks uitdelen kun je zelf bepalen en verzorgen of laten verzorgen.

Onze koks zijn vanaf een grote afstand al te zien , en hebben daardoor een grote attentie waarde voor jouw promotie of bedrijf.
Verder zijn er verschillende combinaties met onze steltlopers mogelijk, alles is bespreekbaar.

Deze act met de koks op stelten is inzetbaar als bijvoorbeeld entree act, straattheater, feesten, proeverijen of beurspromotie.

Jumbo Entertainment is de specialist in entertainment acts met steltlopers. Met meer dan 15 jaar ervaring en tientallen unieke acts, die niemand anders kunt bieden, kunt u er vanuit gaan dat Jumbo Entertainment uw event of feest helemaal compleet én origineel maakt.

Onze animatie acts op stelten, waarbij de stelten niet direct opvallen, behoren tot de top van Nederland. Alle steltloop acts zijn door ons zelf ontworpen en geproduceerd.

Wanneer u iets bijzonders en unieks zoekt bent u bij ons aan het juiste adres. We kunnen onze steltlopers helemaal aankleden aan uw stijl. Zo kunnen de steltlopers specifieke eigen kleding dragen of een rol spelen als bijvoorbeeld  voetballerskoksgladiatorenbouwvakkers, groentemannen, trollen, kerstmannen etc.

Naast de normale steltloper hebben we nog diverse speciale steltloopacts zoals Jumbo de olifant, Droomlanders, Antje & Jantje en de Reuze Kuiten. Op onze site kunt u elke act apart zien, maar zie hieronder een collectie van onze acts.

Mist u een thema? Geen probleem! Wij kunnen voor elk thema een steltloop act ontwerpen.

Neem dan contact met ons op, in overleg is er heel veel mogelijk.