Promotie Steltlopers

Jumbo Entertainment is de specialist in entertainment acts met steltlopers. Met met meer dan 15 jaar ervaring en tientallen unieke acts, die niemand anders kunt bieden, kunt u er vanuit gaan dat Jumbo Entertainment uw event helemaal compleet én origineel maakt.

Onze steltlopers zorgen voor volop promotie! Je ziet ze al van verre aankomen en zijn niet te missen. Zo kunnen ze o.a. flyers uitdelen, shirts dragen van je bedrijf of ingezet worden voor een leuk fotomoment.  De steltlopers aankleden in uw eigen stijl is geen enkel probleem.

Onze animatie acts op stelten, waarbij de stelten niet direct opvallen, behoren tot de top van Nederland. Alle steltloop acts zijn door ons zelf ontworpen en geproduceerd. Wanneer u iets bijzonders en unieks zoekt bent u bij ons aan het juiste adres. We kunnen onze steltlopers helemaal aankleden aan uw stijl. Zo kunnen de steltlopers specifieke eigen kleding dragen of een rol spelen als bijvoorbeeld een voetballer, bouwvakker of brandweerman.

Naast de normale steltloper hebben we nog diverse speciale steltloopacts zoals Jumbo de olifant, Droomlanders, Antje & Jantje en de Reuze Kuiten. Op onze site kunt u elke act apart zien, maar zie hieronder een collectie van onze acts.

Mist u een thema? Geen probleem! Wij kunnen voor elk thema een steltloop act ontwerpen!

Meer informatie, vragen en beschikbaarheid
promo steltlopers img

Boeking of een optie plaatsen voor onze steltlopers

Voor meer informatie en beschikbaarheid van onze steltlopers kunt u contact opnemen via